SMITTSPRIDNINGEN RUSAR – STANNA HEMMA – INTE LÄGE ATT TRÄFFA NYA MÄNNISKOR

Foto: pixabay

Smittspridningen av Covid-19 rusar i Sverige, nu är det inte läge att träffa nya människor, STANNA HEMMA om du inte MÅSTE iväg till jobbet eller annat nödvändigt. Hjälp vården genom att ta ditt ansvar!

Smittspridningen ökar kraftigt i Sverige och på tisdagen den 4 januari 2022 sattes ett nytt rekord med 17 320 nya registrerade covidfall. Flera rapporter tyder på att vaccinerade och ovaccinerade personer löper ungefär lika stor risk att smittas av omikron.

Alla längtar vi efter ett öppet samhälle och att livet skall återgå till det vanliga – men för att vi ska komma dit måste vi alla ta vårt ansvar. Just nu är det INTE läge för att träffa nya människor.

Gå ut med hunden, njut av naturen, mys och gosa med hunden hemma, men UNDVIK att träffa nya människor.

Just nu hjälper det inte att vara vaccinerad, även de som är vaccinerade löper lika stor risk för att smittas av omikron som de som är ovaccinerade!

Bild: pixabay

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #alopeciaX #alopecia #pälsvård

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s