Det finns 6281 Pomeranaian hundar i Sverige

Foto: Kennel Black Orange’s

Enligt Jordbruksverkets statistik den 31/12 2021 finns det 6281 Pomeranian hundar i Sverige just nu.

Rasen Pomeranian blir allt populärare, ifjol låg Pomeranian som nummer 20 på 20 i Topp listan som de populäraste raserna i Sverige. Sammanlagt finns det idag 6281 Pomeranian hundar registrerade hos Jordbruksverket. Det kan dock finnas hundar som är avlidna bland den siffran då inte alla vet att man ska anmäla om en hund dör. Det kan också finnas hundar i Sverige som inte ligger med i den statistiken då det fortfarande finns hundägare som inte vet om att deras hund måste registreras hos Jordbruksverket.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #alopeciaX #alopecia #pälsvård

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s