Kennel Black Orange’s Pomeranian utanför Göteborg – uppfödning i hemmiljö

Kennel Black Orange’s sedan 1995

Pomeranian uppfödare, Kennel Black Orange’s beläget mellan Göteborg och Borås i Hyssna, en liten utvald kennel där alla hundar lever som familjemedlemmar i hemmiljö.

Vi har fött upp BIS Vinnare, Världs Vinnare, Top Dog Vinnare,
Årets Bästa avelstik
och en filmstjärna


 Vi föder upp Pomeranians sedan 1995 i trevlig hemmiljö ute på landet mellan Göteborg och Borås, alla våra hundar lever som familjemedlemmar på kenneln. Kennel Black Orange’s Pomeranians är en liten, utvald kennel som föder upp väldigt sporadiskt. Vi har fött upp mindre än 60 Pomeranian valpar under de senaste 20 åren, det är inte mängden som gör det utan kvaliteten. Vi strävar efter att föda upp sunda, friska och livsstarka hundar som ger många års glädje till sin nya ägare. Som valpköpare kan du känna dig trygg då du alltid kan vända dig till oss med dina frågor som rör valpen i alla lägen.

En bit av Svensk Pomeranian historia!

Kennel Black Orange’s, som den enda Pomeranian kennel i Sverige, har den stora äran att få visa upp och representera rasen Pomeranian på Tjolöholms Slotts årliga Skördefest, sedan år 2012.

Grevinnan Blanche Bonde på Kennel Tjolö på Tjolöholms slott i Kungsbacka kommun, startade i början av 1900 talet uppfödning av Pomeranian (eller Dvärgspets som det hette på den tiden). År 1916 registrerade Grevinnan sitt kennelnamn Tjolö hos SKK. Grevinnan var den första uppfödaren i Sverige att importera rasen från England, hon födde framförallt upp svarta Dvärgspetsar. Grevinnan födde upp flertalet Champions och var mest framgångsrik med sina spetsar under 1920-talet.

Grevinnan Blanche Bonde hade en speciellt framgångsrik Dvärgspets, Champion hanen Shenley Zulu, som var född år 1919 i England och importerades till Sverige som 1,5 år gammal. Redan år 1921 blev han svensk champion. Grevinnan var vid den tidpunkten den största uppfödaren av svarta Dvärgspetsar i Sverige och välkänd i hela Norden. Läs mera om Grevinnan Blanche Bondes Pomeranian hundar här.

Black Orange’s Astound Me

Vacker Pomeranian tik från Kennel Black Orange’s Pomeranians.

Här kan du se ett urval Pomeranian hundar uppfödd av Kennel Black Orange’s

Cody

Pomeranian hane till avel patella fri och fri från ögonsjukdomar. Kontakta oss för mera information på blackorangess@hotmail.com

Kennel Black Orange’s Pomeranian – där kvalité och valpköparen står i fokus
Vi gör det vi är bäst på!

Vi har ibland Pomeranian valpar till salu  – Kennel Black Orange’s Pomeranian

Flera artiklar om Kennel Black Orange’s Pomeranian i tidningen Härliga Hund hittar du under Spotlights

Vackra Lucy flyttade den 3 april 2016 hem till TV kändisen och bloggaren Johanna Toftby i Skövde.
Lucy är femte generation Black Orange’s och kullsyster till vår Bambi , de kommer efter vår Multi BIS-Winner ”Fame” och föddes i en kull med fem valpar.

Alla våra hundar är registrerade hos Svenska kennelklubben

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kennel Black Orange’s Pomeranian utanför Göteborg – uppfödning i hemmiljö

  1. Monica Sundkvist skriver:

    Mitt barnbarn Patricia är intresserad av att komma och titta på en valp och köpa en Jag är mormor till Patricia och hjälper henne med hunden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s