Cody en fantastisk vinstrik Pomeranian

Vilken enastående prestation av ”Cody” Miadonnas Piccolo snart 9 år gammal. Cody har varit ute i utställningsringen under 4 helger i år, med start i april. På rekord kort tid har Cody vunnit 6 titlar från veteran klass och blivit BEST IN SHOW veteran i stor konkurrens på Toy klubbens utställning i Danmark.

VINSTRIKASTE POMERANIAN veteran i Sverige och Danmark år 2022!

Följande titlar har Cody vunnit på några månader efter 8 års ålder:


Århus Winner 2022
Århus veteran Winner 2022
Dansk Champion & Svensk Champion
Dansk Veteran Champion
KSS Club Veteran Champion

Copenhagen Veteran Winner 2022

Cody är en av de vinstrikaste Pomeranian i Danmark i år. Cody är endast utställd en gång i Sverige i år och då i stor konkurrens bland 14 Pomeranian hanar blev Cody den bästa svenska Pomeranian hanen med Cert, bara slagen av två Norska Champions.

Cody ägs av Kennel Black Orange’s

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve #karda #doggyman

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s