Bästa junior Pomeranian – Cayenne

Cayenne 11 månader. Foto: Cilla Cannerheim

Pomeranian hunden ”Cayenne” Black Orange’s It’s Time To Glow, har haft en enastående fin start på sin utställningskarriär. Cayenne började på topp som BEST IN SHOW junior på sin allra första utställning och tog sitt Junior Championat på 3 utställningar!

BIS WINNER JUNIOR
COPENHAGEN JUNIOR WINNER 2022
COPENHAGEN WINNER 2022
DANISH JUNIOR CHAMPION

Cayenne ställdes ut första gången den 3 september i Danmark på KSS utställning och blev Bästa junior och Bästa tik 2 med junior Cert och Reserv Cert. Den 4 september blev Cayenne igen Bästa tik 2 med junior Cert och Reserv Cert på KSS andra utställning.

I Ballerup den 25 september bara några veckor senare blev Cayenne BÄSTA POMERANIAN TIK – BIM med junior Cert, CERT och titlarna Copenhagen Junior Winner 2022 och Copenhagen Winner 2022! Och därmed blev Cayenne också Dansk Junior CHAMPION på endast 3 utställningar.

Cayenne är uppfödd och bor Kennel Black Orange’s Pomeranians

Cayennes pappa heter ”Cody” Miadonnas Piccolo

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #hundvalp #hundraser #hunduppfödare #tjolöholm #blanchebonde #göteborg #borås #blackoranges #kennel #hundras #västkustenshundar #ringträning #utställningsträning #hundutställning #göteborg #dashingdogs #chrischristensen #bnsommarvovve #karda #doggyman

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s