Varför skall din hund äta Effektri Dog Omega-3 olja?

Effketri Dog Omega-3 olja är ett tillskott som är speciellt utformat för att främja din hunds hälsa och välbefinnande. Det är en högkvalitativ olja som innehåller en optimal balans av omega-3 fettsyror, EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra).

Effektri Dog Omega-3 fettsyror är essentiella fettsyror som spelar en viktig roll i kroppen för att främja hjärthälsa, ledhälsa, hud och pälskvalitet samt stödja immunsystemet. Effektri Dog Omega-3 olja är speciellt framtagen för att tillgodose hundens behov av dessa näringsämnen. Det kan tillsättas till hundens dagliga måltider för att främja en optimal hälsa och välmående.

Före och efterbilder på en Pomeranian som började med 2,5 ml Effektri Omega-3 olja dagligen i april 2023. Före bilden är tagen i april 2023 och efter bilden är tagen i slutet av juli 2023.

Foto: April 2023 pälsen ser sliten och risig ut
Foto: taget i slutet av juli 2023 efter att hunden har fått Effektri Omega-3 olja 2,5 ml dagligen i 4 månader

Här är några skäl till varför det är bra att ge din hund Effektri Dog Omega-3 olja:

  1. Främjar en frisk hud och päls: Omega-3-fettsyror hjälper till att hålla hundens hud fuktad och frisk. Det kan även förbättra pälsens kvalitet och glans.
  2. Stödjer ledhälsa: Omega-3 har antiinflammatoriska egenskaper och kan hjälpa till att minska inflammation i lederna. Det kan vara särskilt fördelaktigt för äldre hundar, hundar med ledproblem eller hundar som är aktiva och utsätter sina leder för mycket belastning.
  3. Stödjer immunsystemet: En hälsosam mängd omega-3-fettsyror kan hjälpa till att stärka hundens immunsystem och göra det bättre rustat att bekämpa sjukdomar och infektioner.
  4. Främjar hjärnfunktionen: Omega-3-fettsyror är viktiga för hjärnans hälsa och kan förbättra inlärning, minne och koncentration hos hundar.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#shampoo #christensen #bästa #shampo #pälsvård #hundar #toppom #pomeranian #pälsvård #pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar