Pomeranian valpar till salu

Valp ur tidigare kull

Pomeranian valpar till salu på Kennel Black Orange´s

Kennel Black Orange´s har ibland Pomeranian valpar till salu

För mera information skicka email till blackorangess@hotmail.com med ingående presentation av dig, din familj, om ni har barn och andra djur och din kunskap om hund.se

Uppfödning av Pomeranian i hemmiljö – Kennel Black Orange’s är en erfaren uppfödare med över 30 års erfarenhet av rasen. På kenneln strävar vi efter att föda upp friska, välmående och välsocialiserade Pomeranian hundar.

Våra avelsdjur väljs noggrant utifrån rasstandarden och deras hälsostatus. Vi genomför hälsotester och noggranna undersökningar för att säkerställa att våra avelsdjur är av högsta kvalitet. Vårt mål är att avla fram Pomeranian som är friska och fria från genetiska defekter.

Vi föder upp våra valpar i hemmiljö för att ge dem den bästa möjliga starten i livet. Valparna är välsocialiserade, vana vid vardagsljud och introduceras för olika miljöer och situationer. De får också en bra grundträning för att underlätta deras flytt till nya hem.

Vi är medvetna om vikten av att följa rasstandarden och strävar efter att föda upp Pomeranian med rätt temperament, kroppsbyggnad och pälskvalitet. Vi är också engagerade i att stödja våra valpköpare och finns alltid tillgängliga för frågor och rådgivning när det gäller rasen.

Som ansvariga uppfödare är vi även involverade i hundutställningar och tävlingar, där våra Pomeranian representerar kenneln Black Orange’s på bästa sätt.

Vi är stolta över vår erfarenhet och passion för rasen Pomeranian och strävar alltid efter att föda upp sunda och vackra hundar. Vid intresse av att köpa en Pomeranian från kennel Black Orange’s är du välkommen att kontakta oss för mer information och eventuell möjlighet att komma och besöka oss.

SVERIGES GULLIGASTE HUND

#shampoo #christensen #bästa #shampo #pälsvård #hundar #toppom #pomeranian #pälsvård #pomeranian #dvärgspets #hunduppfödare #hundblogg #patella #köpavalp #hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Detta inlägg publicerades i Indy – Sveriges gulligaste hund. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar